top of page

Praktisch

Hier vind je alle praktische info over de Wijgmaalse Feesten die dit jaar doorgaan op vrijdag 17 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024.

Toegang

De inkom voor de Wijgmaalse Feesten is volledig GRATIS! Met dank aan onze sponsors en deelnemende verenigingen.

Herbruikbare bekers

Wegwerpbekers en andere plastics zijn niet meer van deze tijd. Op het festivalterrein worden daarom alleen nog herbruikbare bekers en milieuvriendelijke verpakkingen gebruikt. We vragen geen waarborg voor de herbruikbare bekers, maar we rekenen op ieders verantwoordelijkheid om alle bekers terug in te leveren en niet op het terrein te laten rondslingeren.

Verkeershinder en parkeren

De activiteiten van de Wijgmaalse Feesten gaan helaas gepaard met wat verkeershinder. Zo zullen tijdens de stratenloop en de dorpelingenkoers een aantal straten afgesloten zijn. Ook de Ymeriasite (Pastoor Bellonstraat 25, Wijgmaal) zal tijdens de Feesten niet bereikbaar zijn voor doorgaand autoverkeer.

Van zodra meer details gekend zijn, zetten we ze hier online.

Consumptiejetons

Op het festivalterrein is er allerlei drank voorzien en kan je genieten van lekker eten. Om het praktisch te houden, kan er aan de eet- en drankstanden enkel met jetons betaald worden. Aan de kassa kan je jetons aankopen met gangbare (elektronische) betaalmiddelen. Reeds aangekochte jetons kunnen we helaas niet terugnemen en inruilen voor cash.

Ondanks de stijgende levensduurte en inflatie, doen we er alles aan om de prijs van een consumptie op hetzelfde niveau te houden als voorgaande jaren.

Organisatie

Sinds 2003 worden de Wijgmaalse Feesten georganiseerd door Knalselder vzw, in samenwerking met en ten voordele van lokale verenigingen. Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Knalselder vzw
BTW BE0478.660.257

Vragen, suggesties, feedback? Stuur een mailtje naar info@wijgmaalsefeesten.be

bottom of page